About Me !!



Assalamualaikum ..

Hye ^_^

As you all know, i am the owner of this blog. My full name is Nur Azmira Azrin Binti Azha@Azhar. You guys can call me Mieyra. That's my nickname. Okeh, Mieyra jugak dikenali sebagai Mrs.Naa. Macam mana Mieyra boleh dapat Mrs.Naa tuhh? Ermm .. Try tengok my full name again and you will see. 

Actually, nie bukan blog pertama Mieyra. Blog yang nie ialah blog yang kedua Mieyra since my first blog telah di deletekan oleh Mieyra sendiri. Mieyra buat blog baru sebab... Blog lama Mieyra kisah pasal bende yang bukan2. Ye lahh, time jadi blogger masa zaman muda dulu2 tak tau ape2 lagi kan. So dari segi penulisan pun nampak sangat tak berapa matang lagi. Sekarang nie sudah tua kan? Huk3. So sudah mula matang lahh sikit2 hikkss..

Ape lagi erkk Mieyra nak cakap? Okeh, tua2 Mieyra pun sebenarnya baru berumur 19 tahun. Tua lahh tu tahun depan dah nak masuk 20. Angka '2' dh kat depan sis redho. Hahahaha. Umur 19 tahun. Mieyra study dekat Uitm Pulau Pinang Kampus Bertam. Jangan tertukar tau. Kat Pinang tu ada dua kampus. Satu kampus Permatang Pauh n satu lagi kampus Bertam. So, kalau rasa nak jalan2 Uitm boleh lahh datang Bertam erkk. Hehehe.

Course ape yang Mieyra ambik kat sana? Okeh, kat kampus nie Mieyra ambik course Diploma in Environmental Health atau nama dalam bahasanya ialah Diploma Kesihatan Persekitaran. Baru je masuk sem satu kat situ. Sebelum nie Mieyra masuk Pra Diploma Sains di Uitm Kampus Kuala Terengganu kat Chendering. So daripada situ lahh dapat masuk diploma nihh memandangkan result Spm Mieyra hancur berkecai. Hehehe

Ape yang Mieyra selalu buat time free biasanya akan menghadap laptop kesayangan Mieyra. Biasanya akan tengok cerita best best dalam hardisk including korean drama or movie. Daripada cerita melayu, Mieyra lebih suka tengok cerita korea. Kenapa? Entah lahh. Mieyra tak lehh jawab soalan tu. Kalau jawab pun .. Sebab suka of course.


Lagi satu pasal Mieyra, Mieyra suka mengedit gambar. Kalau time boring Mieyra suka sangat cari gambar yang cantik cantik lepas tu edit lepas tu post kan di wechat, instagram n so on. Dalam laptop Mieyra memang ade software photoshop tapi Mieyra lemah sikit bab bab mengedit menggunakan photoshop nie. Mieyra sendiri pun tengah belajar nak guna bende alah nie sampai pandai guna. In Sha Allah sikit demi sikit. Hee..

Pasal blogger nie pun Mieyra tak tahu banyak cara nak mengiaskan blog cantik cantik kan. Mieyra suka sesuatu yang simple but nice. Dari segi codding ape semua Mieyra tanya encik goggle je. So sape2 yang tanya Mieyra n suruh buat tutorial tuh Mieyra mintak maaf lahh. Sebab blog Mieyra nie pun hasil dari goggle :p

Last word dari Mieyra, Mieyra akan cuba untuk jadi blogger yang terbaik :)

Miracle Is Another Name Of Hardwork :D

No comments:

Post a Comment